ارشاکو
آموزش طرز تهیه غذای دریایی لذیذ؛ بورک میگو | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش طرز تهیه غذای دریایی لذیذ؛ بورک میگو

    یک لقمه کوچک و اشتهاآور قبل از غذای اصلی که بسیار ساده اما پر خاصیت است. گنجاندن میگو و ماهی در فهرست غذایی هفتگی بسیار ضروری است.

    مواد اولیه:

    خمیر یوفکا               دو عدد

    میگو                      ۲۰ تا ۲۵ عدد

    زنجبیل ساطوری     یک قاشق چای‌خوری

    نمک                      نصف قاشق چای‌خوری

    گوجه گیلاسی       ۱۰ عدد

    فلفل سیاه             ۱/۴ قاشق چای‌خوری

    آب‌لیمو                   دو قاشق غذاخوری

    روغن                     دو قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

    * دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می‌کنیم.

    * آب‌لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

    * سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می‌پیچیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

    * می‌توانید رول‌ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم‌مرغ بمالید و ۱۰ دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

     

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.