عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش طرز تهیه غذای دریایی لذیذ؛ بورک میگو | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش طرز تهیه غذای دریایی لذیذ؛ بورک میگو

یک لقمه کوچک و اشتهاآور قبل از غذای اصلی که بسیار ساده اما پر خاصیت است. گنجاندن میگو و ماهی در فهرست غذایی هفتگی بسیار ضروری است.

مواد اولیه:

خمیر یوفکا               دو عدد

میگو                      ۲۰ تا ۲۵ عدد

زنجبیل ساطوری     یک قاشق چای‌خوری

نمک                      نصف قاشق چای‌خوری

گوجه گیلاسی       ۱۰ عدد

فلفل سیاه             ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو                   دو قاشق غذاخوری

روغن                     دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

* دو خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم می‌کنیم.

* آب‌لیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

* سپس یک قاشق از مواد برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث می‌پیچیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم.

* می‌توانید رول‌ها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخم‌مرغ بمالید و ۱۰ دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

 

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.