ارشاکو
آموزش تهیه شیلیک | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه شیلیک

    مواد لازم :

    روغن زیتون : ۱ پیمانه

    پیاز رنده شده : ۲ عدد

    فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

    گوشت : یک کیلو

    دارچین : به مقدار دلخواه

    آویشن یا فلفل فرنگی : ۲ قاشق چایخوری

    گوجه فرنگی نصف شده : ۲ عدد

    طرز تهیه :

    گوشت را بقطعات ۳ سانتی متر بریده و مولد فوق الذکر را در ظرفی بزرگی ریخته قطعات گوشت را روی آن قرار داده و ۲ الی ۳ ساعت کنار بگذارید .

    پس از آن قطعات گوشت را به سیخ کشیده و آن را روی آتش بی دود بریان کنید .

    روغن زیتون ، آب پیاز ، دارچین ، نمک ، فلفل و آویشن را قبل یا بعد از کباب می تواند به گوشت ها بزنید .

    گوجه را به سیخ زده و همراه گوشتها کباب کنید .

     

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.