منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه شیلیک

مواد لازم :

روغن زیتون : ۱ پیمانه

پیاز رنده شده : ۲ عدد

فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

گوشت : یک کیلو

دارچین : به مقدار دلخواه

آویشن یا فلفل فرنگی : ۲ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی نصف شده : ۲ عدد

طرز تهیه :

گوشت را بقطعات ۳ سانتی متر بریده و مولد فوق الذکر را در ظرفی بزرگی ریخته قطعات گوشت را روی آن قرار داده و ۲ الی ۳ ساعت کنار بگذارید .

پس از آن قطعات گوشت را به سیخ کشیده و آن را روی آتش بی دود بریان کنید .

روغن زیتون ، آب پیاز ، دارچین ، نمک ، فلفل و آویشن را قبل یا بعد از کباب می تواند به گوشت ها بزنید .

گوجه را به سیخ زده و همراه گوشتها کباب کنید .

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.