ارشاکو
آموزش تهیه ی دسر با استفاده از کدو تنبل | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی دسر با استفاده از کدو تنبل

    معمولا این شیرینی یا دسر در خارج از ایران برای جشن های هالووین و شکرگزاری تهیه می شود . روش پخت آن بسیار آسان می باشد در عین حال که بسیار خوشمزه و خوش طعم است .

    مواد مورد نیاز :

    ۴ عدد تخم مرغ

    یک عدد کدو تنبل ۴۵۰ گرمی پخته

    یک قاشق چایخوری جوش شیرین

    ½ قاشق چایخوری پودر میخک

    ۱ فنچان روغن

    ۲ فنجان آرد

    ½ قاشق چلیخوری نمک

    ۲ فنجان شکر

    ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

    ½ قاشق چایخوری جوز هندی

    مواد لازم جهت خامه ی روی دسر :

    ۲۵۵ گرم پنیر خامه ای

    ۱ قاشق چایخوری وانیل

    ۱ قاشق غذاخوری کره ی نرم شده

    ۲ فنجان پودر شکر

    گام ۱ :

    تمامی مواد اصلی را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید .

    گام ۲ :

    یک کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را بر روی یک کاسه قرار دهید و مواد را داخل آن ریخته و به صورت یکدست پخش کنید .

    گام ۳ :

    مواد را برای مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار دهید .

    گام ۴ :

    تا زمانیکه مخلوط داخل فر است ، خامه را آماده کنید . تمامی مواد ذکر شده در قسمت مواد مورد نیاز جهت تهیه ی خامه را کاملا با هم مخلوط کنید . در صورت لزوم و سفت بودن می توانید کمی شیر نیز به آن اضافه کنید .

    گام ۵ :

    بعد از اینکه کیک یا شیرینی مورد نظر را از فر خارج کردید و خنک شد . مخلوط خامه را به صورت یکنواخت روی سطح آن بمالید .

    گام ۶ :

    کیک را به تکه های کوچک برش دهید .

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.