عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه ی دسر با استفاده از کدو تنبل | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه ی دسر با استفاده از کدو تنبل

معمولا این شیرینی یا دسر در خارج از ایران برای جشن های هالووین و شکرگزاری تهیه می شود . روش پخت آن بسیار آسان می باشد در عین حال که بسیار خوشمزه و خوش طعم است .

مواد مورد نیاز :

۴ عدد تخم مرغ

یک عدد کدو تنبل ۴۵۰ گرمی پخته

یک قاشق چایخوری جوش شیرین

½ قاشق چایخوری پودر میخک

۱ فنچان روغن

۲ فنجان آرد

½ قاشق چلیخوری نمک

۲ فنجان شکر

۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

½ قاشق چایخوری جوز هندی

مواد لازم جهت خامه ی روی دسر :

۲۵۵ گرم پنیر خامه ای

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق غذاخوری کره ی نرم شده

۲ فنجان پودر شکر

گام ۱ :

تمامی مواد اصلی را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید .

گام ۲ :

یک کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را بر روی یک کاسه قرار دهید و مواد را داخل آن ریخته و به صورت یکدست پخش کنید .

گام ۳ :

مواد را برای مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار دهید .

گام ۴ :

تا زمانیکه مخلوط داخل فر است ، خامه را آماده کنید . تمامی مواد ذکر شده در قسمت مواد مورد نیاز جهت تهیه ی خامه را کاملا با هم مخلوط کنید . در صورت لزوم و سفت بودن می توانید کمی شیر نیز به آن اضافه کنید .

گام ۵ :

بعد از اینکه کیک یا شیرینی مورد نظر را از فر خارج کردید و خنک شد . مخلوط خامه را به صورت یکنواخت روی سطح آن بمالید .

گام ۶ :

کیک را به تکه های کوچک برش دهید .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.