ارشاکو
آموزش تهیه سس فرانسوی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه سس فرانسوی

    مواد لازم برای پنج نفر:
    روغن زیتون:۴قاشق غذاخوری
    ارده: ۳قاشق غذاخوری
    نخودپخته:۱پیمانه خورد شده
    نمک، فلفل قرمز:به میزان لازم
    زرشک:  ۲قاشق غذاخوری
    زعفران  آب شده : ۱قاشق غذاخوری
    لیموترش : به میزان دلخواه
    طرز تهیه:
    نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
    این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.