عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه سس فرانسوی | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه سس فرانسوی

مواد لازم برای پنج نفر:
روغن زیتون:۴قاشق غذاخوری
ارده: ۳قاشق غذاخوری
نخودپخته:۱پیمانه خورد شده
نمک، فلفل قرمز:به میزان لازم
زرشک:  ۲قاشق غذاخوری
زعفران  آب شده : ۱قاشق غذاخوری
لیموترش : به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.