منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه کتلت بادمجان

مواد لازم :
بادمجان   :   دو عدد
سیب زمینی آب پز  :    سه عدد
پیاز و تخم مرغ    :  یک عدد
جعفری خردشده  :    یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا   :   ۳۰ گرم
نمک و آرد سوخاری و روغن  :   به میزان لازم

 

طرز تهیه کتلت بادمجان :
بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید یا در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.