عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت سوپ تره فرنگی و سیب زمینی | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

سوپ تره فرنگی و سیب‌زمینی را در صورت تمایل به صورت پوره درآورده و میل کنید.

 

مواد لازم برای ۸ نفر:

سیب‌زمینی کوچک: ۱۸ عدد

آب مرغ: ۶ پیمانه

تره فرنگی: ۳ عدد؛ خرد شود

کره: سه قاشق غذاخوری

شیر: ۲ پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید.

همزمان با پخته شدن سیب‌زمینی‌ها، تره‌ فرنگی‌ها را درون تابه‌ ای با مقداری کره تفت داده تا نرم شوند.

• وقتی سیب‌زمینی‌ها پخته شدند آن‌ها را پوست بکنید و تا هنوز داغ هستند به قطعات کوچک تقسیم کرده و درون قابلمه حاوی آب مرغ همراه با تره‌ فرنگی‌ها بریزید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

• ظرف حاوی سوپ را روی حرات کم قرار داده و بگذارید سوپ خوب بپزد.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن شیر اضافه کنید.

• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

 

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.