عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه سوپ بادمجان | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه سوپ بادمجان

مواد لازم:

روغن گیاهی :   ۱ قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده :   ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده :   ۵۰۰ گرم

سیر کاملاً خرد شده  :   ۱ حبه

بادمجان خرد شده :   ۵۰۰ گرم

هویج خرد شده :     سه چهارم پیمانه

کرفس خرد شده  :   سه چهارم پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده :   ۴۰۰ گرم

شکر :   یک قاشق چای خوری

نمک  :   یک قاشق چای خوری

فلفل    :     نصف قاشق چای خوری

ماکارونی پیچ :     نصف فنجان

جعفری تازه و خرده شده :   یک قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان رنده شده  :      نصف فنجان

روش تهیه:

* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

* هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

* مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

* مواد را به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

* زمان پخت می‌بایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.

* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.