عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت خورش قیمه قارچ | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت خورش قیمه قارچ

قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد…

مواد اولیه:
لپه : یک و نیم پیمانه
قارچ : یک کیلوگرم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : سه قاشق غذاخوری
لیمو عمانی : سه عدد
سیب‌زمینی : چهار عدد
روغن، نمک و فلفل  : به میزان لازم
زعفران حل شده :   نصف قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:
* پیاز را خلال کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
* سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می‌کنیم.
* نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
* در اواخر طبخ، قارچ‌های خرد شده را هم داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم جا بیفتد.
* سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
* خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.

نکتـه
می‌توانید به جای لیموعمانی از آب‌لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.