عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت اسنک اسفناج | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت اسنک اسفناج

یه غذای خوشمزه ، راحت و سرشار ازویتامین که بچه ها هم دوست دارن

مواد لازم :

اسفناج خرد شد: نیم کیلو

پیازخرد شد: ۲ عدد

سیر رنده شده: ۲ حبه

گوجه فرنگی رنده شده : ۳ عدد

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

نان تست : ۱۰ عدد

نمک و فلفل و روغن : مقداری

طرزتهیه:

پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.

ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید . بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید و روی اونها مجددا” نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید ، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.

 

 

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.