عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت کیک فنجانی بادام و پرتقال | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت کیک فنجانی بادام و پرتقال

در این آموزش از سری آموزش های آشپزی کلوب آموزش قصد داریم تا با شما را با یکی دیگر روش های پخت و طعم های کیک فنجانی آشنا کنیم .

مواد لازم :

  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شکر : ۹۰ گرم
  • پوست پرتقال : ۱ عدد
  • بادام آسیاب شده : ۸۰ گرم
  • آرد سیب زمینی : ۳ قاشق سوپ خوری
  • بادام نصف شده : ۴۰ گرم
  • پودر قند : به مقدار لازم

طرز تهیه :

گام ۱ :

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده و قالب ها را چرب کنید .

گام ۲ :

تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود ۵-۱۰ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شده و به رنگ روشن درآید .

گام ۳ :

پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کرده ، سپس بادام آسیاب شده و آرد سیب زمینی را الک کرده و به مایه ی تخم مرغ اضافه نموده و خوب مخلوط کنید .

گام ۴ :

در پایان مخلوط را داخل قالب ها بریزید و بادام نصف شده و پودر قند را روی آنها بپاشید . سپس کیک ها را به مدت ۲۲ دقیقه در فر قرار دهید تا پف کرده و طلایی شوند .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.