عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت کیک با آب انار | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت کیک با آب انار

 

انار یکی از میوه های بسیار خوشمزه و مقوی است که تقریبا همه از خوردن آن لذت می برند اما شاید با بکار بردن این میوه ی خوشمزه در یک دسر محبوب مانند کیک لذت بیشتری را به ارمغان آورید . اگر دوست دارید این طعم دلنشین را تجربه کنید با ما در کلوب آموزش همراه شوید :

مواد مورد نیاز برای تهیه ی کیک با آب انار :

  • آرد سفید : ۱ فنجان
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • شکر : ۳/۴ فنجان
  • آب انار : ۱ فنجان
  • پودر قند : به مقدار لازم

طرز تهیه :

گام ۱ :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید و قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید .

گام ۲ :

آرد سفید و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آنرا کنار بگذارید .

گام ۳ :

تخم مرغ ها را در ظرفی آنقدر هم بزنید تا کف کنند .

گام ۴ :

شکر را در سه مرحله به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید .

گام ۵ :

به تدریج مخلوط آرد سفید را به مایه ی تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید . سپس آب انار را به آنها اضافه نمایید .

گام ۶ :

پس از آن مخلوط را در قالب ریخته و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید .

گام ۷ :

در پایان کیک سرد شده را بریده و روی آن پودر قند بپاشید .

 

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.