عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش طبخ چیزکیک | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش طبخ چیزکیک

در این آموزش قصد داریم طریقه ی پخت یک چیزکیک خوشمزه و دلچسب را با روشی بسیار راحت به شما بیاموزیم . با صرف زمانی حدودا ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه یک چیز کیک خوشمزه را در اختیار خواهید داشت .

مواد مورد نیاز :

۲ بسته پنیر خامه ای

۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریزی

۱ قوطی شیر غلیظ

۲۵۰ گرم خامه

۲ عدد تخم مرغ

آب لیمو برای طعم و مزه ( به دلخواه )

۱ قاشق چایخوری وانیل

۲ عدد پوسته یا کیک آماده جهت تهیه ی چیز کیک ( قابل خریداری در فروشگاه ها )

گام ۱ :

پنیر خامه ای را داخل یک کاسه ریخته و برای مدت ۵ دقیقه آنرا بهم بزنید .

گام ۲:

۲ قاشق غذاخوری شکر را به پنیر خامه ای اضافه کرده و آنرا خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود .

گام ۳ :

شیر غلیظ را به مواد اضافه کرده و آنرا خوب بهم بزنید .

گام ۴ :

دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید . البته باید آنها را یکی یکی اضافه نمایید . ابتدا یکی از آنها را داخل مخلوط ریخته ، هم بزنید و سپس دومی را اضافه نمایید .

گام ۵ :

خامه ترش را به همراه وانیل و کمی آب لیمو به مخلوط اضافه نمایید و آنرا خوب بهم بزنید .

گام ۶ :

مخلوط را روی پودر یا پوسته ی آماده ی چیز کیک که در ظرف پهن کرده اید و خوب آنرا فشرده نموده اید ریخته و آنرا صاف نمایید . ( در صورتیکه پوسته ی مخصوص چیزکیک را از فروشگاهها نتوانستید خریداری کنید ، می توانید از بیسکویت های سبوس دار نیز استفاده نمایید آنرا کاملا خورد نموده و کف قالب پهن کنید و کاملا فشرده سازید اما پوسته ی مخصوص لطیف تر خواهد بود )

سپس آنرا با دمای ۳۲۵ درجه ی فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید .

گام ۷ :

میل کنید .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.