• ADS
  • ADS
  • آموزش پخت شیشلیک خانگی شاندیز

    531682_422193124491157_357416899_n
    شیشلیک خانگی شاندیزیکی‌ از راحت‌ترین کباب هایی ک میتونین درست کنید… برای ۸ تیکه راسته شیشلیکیپیاز ۱ عدد

    نمک و فلفل سیاه خورد شده تازه به مقدار لازم

    بعد از تیکه تیکه کردن راسته آنها را در کاسه بزرگی با پیاز رنده شده و نمک و فلفل خوب آغشته می‌کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مارینید شوند. گوشت‌های شیشلیکی‌ها را از یخچال در آورده و پیاز‌های روی آن‌ها را پاک کرده و روی منقل که از قبل آماده کردیم چیده و هر طرف آن‌ها را حدوداً ۳ دقیقه یا تا حدی
    که دوست دارید میگذارید تا کباب شوند.برای سبزیجات مارچوبه حدوداً ۴۰۰ گرم
    سیب زمینی کوچک قرمز حدوداً ۵۰۰ گرم
    پائین ساقه‌های مارچوبه هارا حدوداً ۱ اینچ کوتاه کرده و با مقدار کمی‌ روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه تازه خوب آغشته می‌کنیم و روی منقل حدود ۱۵-۲۰ دقیقه میگذاریم تا کبابی شوند و گاهی‌ آن‌ها را میچرخانیم تا نسوزند. من عاشق مارچوبه کبابی هستم. خیلی خوشمزه هستن ☺فر‌ را از قبل با حرارت ۴۰۰ فارنهایت روشن می‌کنیم

    سیب زمینی‌ها را به اندازه هأی که دوست دارین بریده و با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه تازه آغشته می‌کنیم. میتونین کمی‌ پودر فلفل قرمز و یا ادویه محبوبتان را به آن‌ها بزنین. آن‌ها را روی فویل روی سینی مخصوص فر‌ چیده و داخل فر‌ روی پنجره وسط به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میگذاریم تا پخته و کبابی شوند.

    نوش جانتان،

    531682 422193124491157 357416899 n1 300x143 آموزش پخت شیشلیک خانگی شاندیز
    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !



    7 − = سه