عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت شیشلیک خانگی شاندیز | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت شیشلیک خانگی شاندیز

شیشلیک خانگی شاندیزیکی‌ از راحت‌ترین کباب هایی ک میتونین درست کنید… برای ۸ تیکه راسته شیشلیکیپیاز ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه خورد شده تازه به مقدار لازم

بعد از تیکه تیکه کردن راسته آنها را در کاسه بزرگی با پیاز رنده شده و نمک و فلفل خوب آغشته می‌کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مارینید شوند. گوشت‌های شیشلیکی‌ها را از یخچال در آورده و پیاز‌های روی آن‌ها را پاک کرده و روی منقل که از قبل آماده کردیم چیده و هر طرف آن‌ها را حدوداً ۳ دقیقه یا تا حدی
که دوست دارید میگذارید تا کباب شوند.برای سبزیجات مارچوبه حدوداً ۴۰۰ گرم
سیب زمینی کوچک قرمز حدوداً ۵۰۰ گرم
پائین ساقه‌های مارچوبه هارا حدوداً ۱ اینچ کوتاه کرده و با مقدار کمی‌ روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه تازه خوب آغشته می‌کنیم و روی منقل حدود ۱۵-۲۰ دقیقه میگذاریم تا کبابی شوند و گاهی‌ آن‌ها را میچرخانیم تا نسوزند. من عاشق مارچوبه کبابی هستم. خیلی خوشمزه هستن ☺فر‌ را از قبل با حرارت ۴۰۰ فارنهایت روشن می‌کنیم

سیب زمینی‌ها را به اندازه هأی که دوست دارین بریده و با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه تازه آغشته می‌کنیم. میتونین کمی‌ پودر فلفل قرمز و یا ادویه محبوبتان را به آن‌ها بزنین. آن‌ها را روی فویل روی سینی مخصوص فر‌ چیده و داخل فر‌ روی پنجره وسط به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میگذاریم تا پخته و کبابی شوند.

نوش جانتان،

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.