عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش روش ساده ای برای تهیه ی پوره ی سیب زمینی | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش روش ساده ای برای تهیه ی پوره ی سیب زمینی

پوره ی سیب زمینی یک غذای بسیار غنی ، ارزان و آسان است . در این آموزش خواهید آموخت که چگونه با ساده ترین روش یک پوره ی سیب زمینی صاف و کرمی را برای دو نفر تهیه کنید .

مواد لازم :

۴ الی ۵ عدد سیب زمینی با سایز متوسط

۱ یا ½ فنجان شیر (بستگی به میزان کرمی سیب زمینی دارد که شما خواستار آن هستید)

۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کره

نمک به میزان لازم

گام ۱ :

سیب زمینی ها را بشویید .

گام ۲ :

آنها را کاملا پوست کنده و هر سیب زمینی را از نیمه به چهار قسمت برش بزنید . اینکار باعث می شود تا سیب زمینی ها سریعتر پخته شوند .

گام ۳ :

 اجازه دهید تا مدت ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها کاملا داخل آب جوش بپزند  / یا زمانیکه چنگال به آرامی داخل سیب زمینی فرو رود متوجه می شوید که پخته است .

گام ۴ :

در حالیکه سیب زمینی ها در حال پختن هستند ، شیر را گرم کنید و کره را از یخچال بیرون آورید .

گام ۵ :

سیب زمینی را از روی اجاق گاز بردارید و آب آن را خالی کنید . اگر بخواهید می توانید گاز را دوباره روشن کنید و آنرا روی کمترین شعله ی ممکن قرار دهید تا مطمئن باشید که پوره ی سیب زمینی تا آخرین مرحله گرم است.

گام ۶ :

کره را به ظرف اضافه کنید و شروع کنید به کوبیدن سیب زمینی همراه با کره بوسیله ی گوشت کوب . اینکار را تا زمانیکه انجام دهید که مواد کاملا پوره شده باشد .

گام ۷ :

در حین کوبیدن شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا زمانیکه سیب زمینی به چربی و لطافت یا در واقع حالت کرمی مورد نظرتان برسد . سپس نمک را به آن بیفزایید  .

گام ۸ :

تمام .

منبع : wikihow

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.