عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه ی عصاره ی خیار | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه ی عصاره ی خیار

خیار می تواند یک نوشیدنی بسیار سالم ، خنک و سرشار از ویتامین باشد . خیار باعث بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن می شود و در صورت استفاده ی مداوم برای تنظیم فشار خون و دفع سنگ کلیه نیز بسیار مفید است .

شما می توانید خیار را با استفاده از مقداری آب و مواد شیرین کننده طعم و مزه دهید و آنرا میل نمایید .

مواد مورد نیاز برای تهیه ی دو لیوان عصاره ی خیار :

۱ عدد خیار متوسط

گام ۱ :

پوست خیار را کاملا جدا کنید .

گام ۲ :

انتهای خیار را که معمولا مزه ی تلخی دارد و کمی سفت هستند را با یک چاقوی تیز جدا کنید .

گام ۳ :

خیار را به قطعات کوچک تبدیل کنید . ابتدا در راستای ارتفاع یک برش کلی زده و سپس همانند شکل ، تکه های کوچکی را ایجاد کنید .

گام ۴:

تکه های خیاار را با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن له کنید .

گام ۵ :

دو دقیقه زمان نیاز است تا کلیه ی قطعات خیار به حالتی خمیری تبدیل شوند .

گام ۶ :

یک کاسه بردارید و یک صافی را روی آن قرار دهید .

گام ۷ :

روی این صافی یک تکه تور قرار دهید تا کلیه ی پالپ های ریز و درشت را بگیرد .

گام ۸ :

آرام آرام پوره ی خیار را روی توری قرار داده و پالپ ها را از آب خیار جدا کنید .

گام ۹ :

برای آنکه کلیه ی آب خیار از پوره جدا شود بعد از آنکه پوره را روی توری ریختید با یک قاشق پوره را فشار دهید تا تمام آب خیار خارج شود و داخل کاسه ریخته شود .

گام ۱۰ :

پایان

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.