عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه ی بیسکویت با کره ی بادام زمینی | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه ی بیسکویت با کره ی بادام زمینی

اگر شما عاشق کره ی بادام زمینی هستید و بیسکویت را هم بسیار دوست می دارید حتما این آموزش را بخوانید . در اینجا قصد داریم تا روشی بسیار ساده را برای تهیه ی یک کوکی بادام زمینی بسیار خوشمزه بیاموزیم .  واقعا فوق العاده است .

مواد مورد نیاز جهت تهیه ی ۱۸-۲۵ عدد کوکی یا بیسکویت :

۱ و ¼ فنجان آرد

½ قاشق چایخوری بکینگ پودر

¼  قاشق چایخوری جوش شیرین

۲ قاشق غذاخوری روغن ذرت یا کانولا

۱/۳ فنجان کره ی بادام زمینی صاف شده

½ کره ی نرم شده

۱/۳ فنجان شکر قهوه ای

۱ تخم مرغ بزرگ

۱ قاشق چایخوری وانیل

گام ۱ :

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۸۰ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید  . یک ورق یا کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را کف سینی یا قالب خود پهن کنید یا کف ظرف را با روغن چرب کنید .

گام ۲ :

آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و مقداری نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید .

گام ۳ :

روغن ، کره ی بادام زمینی ، کره ی نرم شده و شکر قهوه ای را نیز جداگانه با هم مخلوط کنید . مخلوط را تا جایی هم بزنید که مایع کاملا یکدست شود .

گام ۴ :

تخم مرغ و عصاره ی وانیل را به مخلوط روغن و کره در گام ۳ اضافه کنید .

گام ۵ :

مخلوط خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و … ( گام ۲ ) را به مخلوط مرطوب یعنی کره و روغن و … ( گام ۳ ) اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .

گام ۶ :

پس از آنکه مخلوط را به خوبی بهم زدید . اجازه دهید تا برای مدت ۵ دقیقه استراحت کند .

گام ۷ :

خمیر را همانند تصویر به شکل توپ هایی حدودا ۲٫۵ سانتی متری بسازید .

گام ۸ :

تمامی توپ ها را روی سینی فر که از قبل آنرا آماده کرده بودید با فواصلی حدودا معادل ۵ سانتی متر بچینید .

گام ۹ :

با استفاده از یک چنگال تمامی توپ ها را از دو جهت پهن کنید تا حالتی هاشوروار روی سطح یسکویت ها ظاهر شود . (با توجه به تصویر )

اگر چنگال به خمیر می چسبد تنها کافیست تا مقداری آرد را روی چنگال بمالید .

گام ۱۰ :

بیسکویت ها را برای مدت ۱۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید تا رنگ آنها به حالت قهوه ای روشن در آید .

گام ۱۱ :

بیسکویت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید مدت کوتاهی همانطور در فضای بیرون بماند تا خنک شود . سپس آنها را از روی سینی بردارید  .

گام ۱۲ :

اکنون می توانید آنها را میل کنید .

این بیسکویت ها را در دمای اتاق داخل ظروف در بسته تا مدتی می توانید نگه دارید .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.