عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت پلو میگو | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت پلو میگو

برنج‌: یک‌ کیلوگرم‌
میگوی‌ پاک‌ کرده‌: ۵۰۰ گرم‌
سبزی‌ معطر (گشنیز، شنبلیله‌ و شوید): ۵۰۰ گرم‌
سیر: یک‌ بوته‌ بزرگ‌
دارچین‌، فلفل‌، زردچوبه‌ و ادویه‌: از هر کدام‌یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
پیاز: دو عدد بزرگ‌
نمک‌: به‌ میزان‌ لازم‌


●طرز تهیه‌
ابتدا میگوی‌ پاک‌ کرده‌ و شسته‌ را با یک‌ عددپیاز بزرگ‌ که‌ خرد کرده‌ایم‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌میگو کشیده‌ شود. آن‌ گاه‌ دارچین‌ را به‌ میگوی‌سرخ‌ شده‌ اضافه‌ کرده‌ و مقداری‌ تفت‌ می‌دهیم‌ وکنار می‌گذاریم‌.
در مرحله‌ بعد یک‌ عدد پیاز بزرگ‌ دیگری‌ که‌در اختیار داریم‌ را به‌ همراه‌ سبزی‌ که‌ شامل‌ گشنیزو شنبلیله‌ می‌شود، ریز خرد کرده‌ و با هم‌ تفتشان‌می‌دهیم‌. سپس‌ به‌ این‌ مواد، سیر خرده‌ شده‌،فلفل‌، زردچوبه‌، ادویه‌ و میگوی‌ سرخ‌ شده‌ رااضافه‌ می‌کنیم‌ و تمامی‌ مواد را با هم‌ تفت‌می‌دهیم‌ و مقداری‌ نمک‌ نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌.
در این‌ هنگام‌ برنج‌ را که‌ از قبل‌ خیس‌ کرده‌ایم‌را آبکشی‌ کرده‌ و در قابلمه‌ مورد نظر، یک‌ لایه‌ ازبرنج‌ آبکشی‌ کرده‌ ریخته‌، مقداری‌ هم‌ شوید(ترجیحا خشک‌ باشد) می‌پاشیم‌ و یک‌ لایه‌ ازمخلوط مواد آماده‌ شده‌ روی‌ برنج‌ می‌ریزیم‌ و به‌همین‌ ترتیب‌ یک‌ لایه‌ یک‌ لایه‌ قابلمه‌ را پرمی‌کنیم‌ و می‌گذاریم‌ به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌خوب‌ دم‌ بکشد.

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.