ارشاکو
غذایی بسیار خوشمزه؛ آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • غذایی بسیار خوشمزه؛ آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی

    مواد لازم برای ۴ نفر :

    روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری
    ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم
    فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
    فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد
    سیر له شده : ۴ حبه
    آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک
    برنج : ۳ چهارم پیمانه
    زعفران : کمی
    آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه
    نمک و فلفل: به میزان کافی
    گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم
    زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد
    طرز تهیه :
    فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
    ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
    در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
    بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.
    ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه :

    کالری : ۳۶۴
    کربوهیدرات : ۴۱ گرم
    کلسترول : ۷۰ میلی گرم
    پروتئین : ۲۲ گرم
    چربی : ۱۲ گرم

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.