ارشاکو
آموزش تهیه سوپ بادمجان | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه سوپ بادمجان

    مواد لازم:

    روغن گیاهی :   ۱ قاشق غذا خوری

    پیاز خرد شده :   ۱ عدد متوسط

    گوشت چرخ کرده :   ۵۰۰ گرم

    سیر کاملاً خرد شده  :   ۱ حبه

    بادمجان خرد شده :   ۵۰۰ گرم

    هویج خرد شده :     سه چهارم پیمانه

    کرفس خرد شده  :   سه چهارم پیمانه

    گوجه فرنگی خرد شده :   ۴۰۰ گرم

    شکر :   یک قاشق چای خوری

    نمک  :   یک قاشق چای خوری

    فلفل    :     نصف قاشق چای خوری

    ماکارونی پیچ :     نصف فنجان

    جعفری تازه و خرده شده :   یک قاشق غذا خوری

    پنیر پارمزان رنده شده  :      نصف فنجان

    روش تهیه:

    * روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.

    * سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

    * هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.

    * مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.

    * مواد را به هم بزنید.
    بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.

    * زمان پخت می‌بایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.

    * این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.