ارشاکو
آموزش پخت خورش قیمه قارچ | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش پخت خورش قیمه قارچ

    قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست کنم که برای قلب و عروق مفید باشد…

    مواد اولیه:
    لپه : یک و نیم پیمانه
    قارچ : یک کیلوگرم
    پیاز : یک عدد
    رب گوجه‌فرنگی : سه قاشق غذاخوری
    لیمو عمانی : سه عدد
    سیب‌زمینی : چهار عدد
    روغن، نمک و فلفل  : به میزان لازم
    زعفران حل شده :   نصف قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:
    * پیاز را خلال کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
    * سپس لپه را با پیاز کمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می‌کنیم.
    * نمک، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد.
    * در اواخر طبخ، قارچ‌های خرد شده را هم داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم جا بیفتد.
    * سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازک خلال کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
    * خورش را در ظرف سرو کشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.

    نکتـه
    می‌توانید به جای لیموعمانی از آب‌لیمو استفاده کنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.