ارشاکو
آموزش پخت خوراک مرغ | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش پخت خوراک مرغ

    تخم‌ مرغ‌ها، خامه، سس مایونز، نمک، فلفل و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست و صاف شود.

    مواد اولیه:

    سینه مرغ چرخ‌کرده                             ۵۰۰ گرم

    خامه                                                   ۱۰۰ گرم

    کره                                                     ۵۰ گرم

    تخم‌مرغ                                              چهار عدد

    سس مایونز                                        ۱/۳ پیمانه

    آرد سوخاری                                       نصف پیمانه

    فلفل دلمه‌ای                                     خرد شده نصف پیمانه

    هویج خرد شده                                   نصف پیمانه

    قارچ خرد شده                                    یک پیمانه

    آب‌لیمو                                               یک قاشق سوپ‌خوری

    بیکینگ‌پودر                                         یک قاشق چای‌خوری

    نمک و فلفل                                       به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    * تخم‌مرغ‌ها، خامه، سس مایونز، نمک، فلفل و بیکینگ‌ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست و صاف شود.

    * سپس آرد سوخاری، سینه مرغ، قارچ، هویج، فلفل دلمه‌ای را هم اضافه می‌کنیم. (قارچ را با کره و آب‌لیمو تفت می‌دهیم، فقط تا زمانی که آب آن‌ها گرفته شود) تا مایه یکدستی شود.

    * قالب مورد نظر را انتخاب کرده و کاغذ روغنی را درون قالب قرار داده، مواد را داخل قالب می‌ریزیم و در فری که از قبل روشن کرده‌ایم با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

     

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.