آموزش پخت کیک هویج

امروز در کلوب آموزش قصد داریم تا طرز تهیه ی یک کیک خوشمزه و نو را به شما بیاموزیم . هویج میوه ایست شیرین و خوش طعم که مصرف آن در دستور خیلی از مواد غذایی من جمله کیک فوق العاده خواهد بود .

مواد مورد نیاز جهت تهیه ی کیک هویج :

  • روغن نباتی : ۳۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای : ۲۵۰ گرم
  • هویج : ۲ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • گردو : ۱۰۰ گرم
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
  • آرد سفید : ۳۷۵ گرم

مواد مورد نیاز جهت تهیه ی کرم پنیری لیمو :

  • کره : ۳۰ گرم
  • پنیر خامه ای : ۸۰ گرم
  • پوست لیمو : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر شکر : ۲۴۰ گرم

طرز تهیه :

گام ۱ :

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ، قالب گردی را چرب کنید و کف آنرا با کاغذ روغنی بپوشانید .

گام ۲ :

روغن ، شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و با همزن ، هم بزنید تا غلیظ و خامه ای شود .

گام ۳ :

سپس هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید .

گام ۴ :

آرد سفید ، جوش شیرین و بکینگ پودر را الک کرده ، به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمایید .

گام ۵ :مخلوط را در قالب بریزید و در فر قرار دهید . وقتی روی کیک کمی پخت ، آنرا از فر بیرون آورده و روی قالب بپوشانید و مجددا در فر قرار دهید تا وسط آن نیز به خوبی پخته شود . زمان پخت این کیک به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه است .

طرز تهیه ی کرم پنیری لیمو :

گام ۱ :

کره ، پنیر خامه ای و پوست لیموی رنده شده را درظرفی با همزن ، هم بزنید تا رنگ آن روشن شده و پف کند ، سپس به تدریج پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید .

گام ۲ :

در پایان کرم آماده شده را روی کیک سرد شده بمالید و میل کنید .

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو