ارشاکو
آموزش پخت پیتزای مارگاریتا | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش پخت پیتزای مارگاریتا

    zimg_001_MargheritaPizza_2

    پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

    مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:

    1. ریحان تازه: یک بسته کوچک،‌ حدود ۱۰۰ گرم
    2. پنیر موزارلا: ‌۲۵۰- ۲۰۰ گرم
    3. گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
    4. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند
    5. خمیر پیتزا:‌ یک عدد بزرگ
    6. نمک و فلفل به اندازه لازم

    طرز تهیه:

    • • فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
    • • سس گوجه‌فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
    • • روی سس‌ها برگ‌های ریحان را پخش کنید.
    • • روی برگ‌های ریحان، گوجه فرنگی‌ها را بچینید.
    • • پیتزا را درون فر به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود،‌ حرارت دهید.

    ————————————————————————

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.