ارشاکو
آموزش پخت مربای کیوی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش پخت مربای کیوی

    مواد لازم :
    • کیوی تقریبا رسیده و سفت : سه کیلوگرم
    • شکر : دو کیلوگرم
    • آب : سه پیمانه
    • وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
    • رنگ سبز مجاز خوراکی : چهار قطره
    • آبلیمو : به میزان لازم
    طرز تهیه :
    کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.
    شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
    کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید.
    این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است.
    شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.
    نکته :
    برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.
    میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد.

     ———————–

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.