ارشاکو
آموزش شیشلیگ مخصوص | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش شیشلیگ مخصوص

    zimg_001_9

     

    • مواد لازم
    1. گوشت راسته گوسفندی با استخوان      ۶۰۰ گرم
    2. پیاز                                                    ۲ عدد
    3. آبلیمو                                              ۳/۱ پیمانه
    4. فلفل دلمه ای                                     ۱ عدد
    5. روغن زیتون                                    نصف پیمانه
    6. کره                                              ۴۰ گرم
    7. زغفران                                         ۱ قاشق غذاخوری
    8. نمک و فلفل                                  به مقدار لازم

    zimg_002_9a

    •    طرز تهیه  

    گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط کنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.

    شیشلیک واژه‌ای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستوران‌های خارجی پیدا می‌شود.

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاه ها بسته شده اند