ارشاکو
آموزش سالاد پانزانلا( Panzanella salad) | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش سالاد پانزانلا( Panzanella salad)

    آموزش سالاد پانزانلا( Panzanella salad)

     

    سالاد پانزانلا( Panzanella salad)مواد لازم
    نان تست مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
    گوجه فرنگی درشت خرد شده ۷۰۰ گرم
    خیار بزرگ ۱ عدد
    فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد
    پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
    سیر ۱ حبه

    سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و زیتون بی هسته به میزان لازمطرز تهیه
    نانها رو در فر از قبل گرم شده بذارید تا تست و برشته بشن!
    خیار رو خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کنید و سیر رو رنده کنید. حالا همه اونا رو با گوجه فرنگی که از قبل درشت خرد کردید، مخلوط کنید. نمک و فلفل و زیتون و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا سس به خورد سالاد بره!
    بعد از حدود نیم ساعت نانهای تست رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.

    ***نکات
    *این سالاد یکی از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است!
    *نان تست رو که اضافه کردید، بلافاصله سرو کنید تا نانها نرم نشن

    Photo: سالاد پانزانلا( Panzanella salad)</p><br /> <p>مواد لازم<br /><br /> نان تست مکعبی خرد شده 300 گرم<br /><br /> گوجه فرنگی درشت خرد شده 700 گرم<br /><br /> خیار بزرگ 1 عدد<br /><br /> فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد<br /><br /> پیاز قرمز کوچک 1 عدد<br /><br /> سیر 1 حبه<br /><br /> سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری<br /><br /> روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری<br /><br /> نمک و فلفل و زیتون بی هسته به میزان لازم</p><br /> <p>طرز تهیه<br /><br /> نانها رو در فر از قبل گرم شده بذارید تا تست و برشته بشن!<br /><br /> خیار رو خرد کنید، پیاز و فلفل دلمه ای رو هم خلالی کنید و سیر رو رنده کنید. حالا همه اونا رو با گوجه فرنگی که از قبل درشت خرد کردید، مخلوط کنید. نمک و فلفل و زیتون و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا سس به خورد سالاد بره!<br /><br /> بعد از حدود نیم ساعت نانهای تست رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و بلافاصله سرو کنید.</p><br /> <p>***نکات<br /><br /> *این سالاد یکی از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است!<br /><br /> *نان تست رو که اضافه کردید، بلافاصله سرو کنید تا نانها نرم نشن
    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.