ارشاکو
آموزش سالاد شيکرون | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش سالاد شیکرون

    285764_416599618383841_1994626608_n

    آموزش  سالاد شیکرون

    سالاد شیکرون:مواد لازم:

    سس مایونز ۱ و ۲/۱ پیمانه

    آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

    سیب زمینی ۲۵۰ گرمکالباس یا سینه مرغ خرد شده ۱۵۰ گرم

    گردو ۲۰۰ گرم

    کنسرو نخود فرنگی ۳/۱ پیمانه

    قارچ ۵ عدد

    کره ۱ قاشق سوپخوری

    پنیر گودا ۱۰۰ گرم

    خیار شور ۴ عدد

    طرز تهیه:

    سس مایونز، آبلیموی تازه، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.
    اول سیب زمینی رو به سس آغشته میکنیم. بعد ژامبون، مغز گردو، نخود فرنگی، خیار شور، قارچ تفت داده، پنیر گودا رو اضافه میکنیم.
    برای تزیین میتونیم ژامبون را قیف کرده و سالاد رو در قیف بگذاریم.

    ***نکات:

    در همه سالادها، مواد به ترتیب سس خور بودن باید به سس اضافه بشن، مثلا اگه سیب زمینی یا ماکارونی داشتیم، اول اونا رو اضافه میکنیم.

    *هر چی درصد گوشت ژامبون کمتر باشه، راحت تر قیف میشه.

    * به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم میتونیم استفاده کنیم.

    *میتونید به جای مایونز از ماست پرچرب استفاده کنید. من ماست سون کاله استفاده میکنم که طعمش عالیه برای سالادها.

     

    Photo: سالاد شیکرون:</p><br /> <p>مواد لازم:</p><br /> <p>سس مایونز 1 و 2/1 پیمانه</p><br /> <p>آبلیمو 4 قاشق سوپخوری</p><br /> <p>نمک و فلفل سیاه به میزان لازم</p><br /> <p>سیب زمینی 250 گرم</p><br /> <p>کالباس یا سینه مرغ خرد شده 150 گرم</p><br /> <p>گردو 200 گرم</p><br /> <p>کنسرو نخود فرنگی 3/1 پیمانه</p><br /> <p>قارچ 5 عدد</p><br /> <p>کره 1 قاشق سوپخوری</p><br /> <p>پنیر گودا 100 گرم</p><br /> <p>خیار شور 4 عدد</p><br /> <p>طرز تهیه:</p><br /> <p>سس مایونز، آبلیموی تازه، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.<br /><br /> اول سیب زمینی رو به سس آغشته میکنیم. بعد ژامبون، مغز گردو، نخود فرنگی، خیار شور، قارچ تفت داده، پنیر گودا رو اضافه میکنیم.<br /><br /> برای تزیین میتونیم ژامبون را قیف کرده و سالاد رو در قیف بگذاریم.</p><br /> <p>***نکات:</p><br /> <p>در همه سالادها، مواد به ترتیب سس خور بودن باید به سس اضافه بشن، مثلا اگه سیب زمینی یا ماکارونی داشتیم، اول اونا رو اضافه میکنیم.</p><br /> <p>*هر چی درصد گوشت ژامبون کمتر باشه، راحت تر قیف میشه.</p><br /> <p>* به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم میتونیم استفاده کنیم.</p><br /> <p>*میتونید به جای مایونز از ماست پرچرب استفاده کنید. من ماست سون کاله استفاده میکنم که طعمش عالیه برای سالادها.</p><br /> <p>اینم واسه کیانای عزیز
    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.