ارشاکو
آموزش روش ساده ای برای تهیه ی پوره ی سیب زمینی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش روش ساده ای برای تهیه ی پوره ی سیب زمینی

    پوره ی سیب زمینی یک غذای بسیار غنی ، ارزان و آسان است . در این آموزش خواهید آموخت که چگونه با ساده ترین روش یک پوره ی سیب زمینی صاف و کرمی را برای دو نفر تهیه کنید .

    مواد لازم :

    ۴ الی ۵ عدد سیب زمینی با سایز متوسط

    ۱ یا ½ فنجان شیر (بستگی به میزان کرمی سیب زمینی دارد که شما خواستار آن هستید)

    ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کره

    نمک به میزان لازم

    گام ۱ :

    سیب زمینی ها را بشویید .

    گام ۲ :

    آنها را کاملا پوست کنده و هر سیب زمینی را از نیمه به چهار قسمت برش بزنید . اینکار باعث می شود تا سیب زمینی ها سریعتر پخته شوند .

    گام ۳ :

     اجازه دهید تا مدت ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها کاملا داخل آب جوش بپزند  / یا زمانیکه چنگال به آرامی داخل سیب زمینی فرو رود متوجه می شوید که پخته است .

    گام ۴ :

    در حالیکه سیب زمینی ها در حال پختن هستند ، شیر را گرم کنید و کره را از یخچال بیرون آورید .

    گام ۵ :

    سیب زمینی را از روی اجاق گاز بردارید و آب آن را خالی کنید . اگر بخواهید می توانید گاز را دوباره روشن کنید و آنرا روی کمترین شعله ی ممکن قرار دهید تا مطمئن باشید که پوره ی سیب زمینی تا آخرین مرحله گرم است.

    گام ۶ :

    کره را به ظرف اضافه کنید و شروع کنید به کوبیدن سیب زمینی همراه با کره بوسیله ی گوشت کوب . اینکار را تا زمانیکه انجام دهید که مواد کاملا پوره شده باشد .

    گام ۷ :

    در حین کوبیدن شیر گرم را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا زمانیکه سیب زمینی به چربی و لطافت یا در واقع حالت کرمی مورد نظرتان برسد . سپس نمک را به آن بیفزایید  .

    گام ۸ :

    تمام .

    منبع : wikihow

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.