ارشاکو
آموزش تهیه ی کلوچه ی شکلاتی مغزدار | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی کلوچه ی شکلاتی مغزدار

    کلوچه-شکلاتی

    مواد لازم جهت تهیه ی کلوچه ی شکلاتی :

    آرد : ۲۰۰ گرم – بکینگ پودر : ۲ ق چای خوری – مغز بادام خورد شده : ۵۰ گرم – شکلات تیره ی نیمه تلخ : ۳۵۰ گرم – تخم مرغ : ۲ عدد – شیر : ۳۰۰ گرم – شکر : ۱۰۰ گرم – روغن : ۵۰ گرم

    طرز تهیه :

    ۱ . فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم کرده و قالب فنجانی را با کره چرب کنید .

    ۲٫ آرد و بکینگ پودر را الک کرده ، سپس مغز بادام خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .

    ۳٫ ۲/۳ از شکلات را به روش بن ماری آب کنید .

    ۴ . سپس تخم مرغ ها ، شیر ، شکر و روغن را به شکلات اضافه کنید .

    ۵ . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

    ۶ . مواد را در قالب های چرب شده ریخته و آن را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پف کند .

    ۷ . باقی مانده ی شکلات را به روش بن ماری آب کنید و پس از سرد شدن کلوچه ها روی آن ها بمالید و صبر کنید تا سفت شده و شکل بگیرد .

     

    • آب کردن شکلات به روش بن ماری :

    درون یک ظرف آب ریخته و آن را روی شعله بگزارید تا به جوش بیاید . سپس یک ظرف دیگر را که می خواهید شکلات ، کاکائو ، پودر ژلاتین و یا هر چیز دیگری را در آن آب کنید داخل ظرف آب قرار دهید به طوری که آب ظرف اول داخل ظرف دوم نرود .

    اگر شکلات تخته ای بود آن را مرتب به هم بزنید تا آب شود .

    این کار را روی بخار کتری هم می توانید انجام دهید .

    همچنین می توانید شکلات را در ماکروویو به مدت ۲ دقیقه ذوب کرده و هم بزنید تا یکدست شود .

    =================

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.