ارشاکو
آموزش تهیه ی عصاره ی خیار | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی عصاره ی خیار

    خیار می تواند یک نوشیدنی بسیار سالم ، خنک و سرشار از ویتامین باشد . خیار باعث بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن می شود و در صورت استفاده ی مداوم برای تنظیم فشار خون و دفع سنگ کلیه نیز بسیار مفید است .

    شما می توانید خیار را با استفاده از مقداری آب و مواد شیرین کننده طعم و مزه دهید و آنرا میل نمایید .

    مواد مورد نیاز برای تهیه ی دو لیوان عصاره ی خیار :

    ۱ عدد خیار متوسط

    گام ۱ :

    پوست خیار را کاملا جدا کنید .

    گام ۲ :

    انتهای خیار را که معمولا مزه ی تلخی دارد و کمی سفت هستند را با یک چاقوی تیز جدا کنید .

    گام ۳ :

    خیار را به قطعات کوچک تبدیل کنید . ابتدا در راستای ارتفاع یک برش کلی زده و سپس همانند شکل ، تکه های کوچکی را ایجاد کنید .

    گام ۴:

    تکه های خیاار را با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن له کنید .

    گام ۵ :

    دو دقیقه زمان نیاز است تا کلیه ی قطعات خیار به حالتی خمیری تبدیل شوند .

    گام ۶ :

    یک کاسه بردارید و یک صافی را روی آن قرار دهید .

    گام ۷ :

    روی این صافی یک تکه تور قرار دهید تا کلیه ی پالپ های ریز و درشت را بگیرد .

    گام ۸ :

    آرام آرام پوره ی خیار را روی توری قرار داده و پالپ ها را از آب خیار جدا کنید .

    گام ۹ :

    برای آنکه کلیه ی آب خیار از پوره جدا شود بعد از آنکه پوره را روی توری ریختید با یک قاشق پوره را فشار دهید تا تمام آب خیار خارج شود و داخل کاسه ریخته شود .

    گام ۱۰ :

    پایان

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.