ارشاکو
آموزش تهیه ی رب سیر | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی رب سیر

    سیر یک ماده ی غذایی بسیار مهم مخصوصا در غذاهای هندی و تایلندی محسوب می شود . برای تهیه ی رب یا همان پوره ی سیر و دادن طعم تند به آن می توانید یک طعم دهنده ی عالی را تنها با استفاده از آب و سیر و روغن برای آشپزخانه ی خود بسازید .

    مواد مورد نیاز :

    سیر

    یک قاشق چای خوری روغن

    کمی پودر زردچوبه و نمک (اختیاری)

    آب

    گام ۱ :

    سیرها را پوست بکنید .

    گام ۲ :

    آنها را به طور کامل بشویید .

    گام ۳ :

    آنها را داخل مخلوط کن قرار دهید و کمی آب به آن اضافه کنید .

    گام ۴ :

    مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا پوره شوند .

    رب یا همان پوره ی سیر اکنون آماده است . اما می توانید گام های بعدی را نیز به آن بیفزایید .

    گام ۵ :

    اگر می خواهید رب سیر را برای مدتی طولانی نگه داری کنید ، روغن و زردچوبه و نمک را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

    گام ۶ :

    مایع را داخل یک ظرف درب بسته بریزید و آنرا داخل یخچال نگه داری کنید .

    گام ۷ :

    پایان .

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , ,

    ديدگاه ها بسته شده اند