ارشاکو
آموزش تهیه ی بیسکویت با کره ی بادام زمینی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی بیسکویت با کره ی بادام زمینی

    اگر شما عاشق کره ی بادام زمینی هستید و بیسکویت را هم بسیار دوست می دارید حتما این آموزش را بخوانید . در اینجا قصد داریم تا روشی بسیار ساده را برای تهیه ی یک کوکی بادام زمینی بسیار خوشمزه بیاموزیم .  واقعا فوق العاده است .

    مواد مورد نیاز جهت تهیه ی ۱۸-۲۵ عدد کوکی یا بیسکویت :

    ۱ و ¼ فنجان آرد

    ½ قاشق چایخوری بکینگ پودر

    ¼  قاشق چایخوری جوش شیرین

    ۲ قاشق غذاخوری روغن ذرت یا کانولا

    ۱/۳ فنجان کره ی بادام زمینی صاف شده

    ½ کره ی نرم شده

    ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای

    ۱ تخم مرغ بزرگ

    ۱ قاشق چایخوری وانیل

    گام ۱ :

    فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۸۰ درجه ی سانتیگراد) گرم کنید  . یک ورق یا کاغذ پوستی مخصوص شیرینی پزی را کف سینی یا قالب خود پهن کنید یا کف ظرف را با روغن چرب کنید .

    گام ۲ :

    آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و مقداری نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید .

    گام ۳ :

    روغن ، کره ی بادام زمینی ، کره ی نرم شده و شکر قهوه ای را نیز جداگانه با هم مخلوط کنید . مخلوط را تا جایی هم بزنید که مایع کاملا یکدست شود .

    گام ۴ :

    تخم مرغ و عصاره ی وانیل را به مخلوط روغن و کره در گام ۳ اضافه کنید .

    گام ۵ :

    مخلوط خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و … ( گام ۲ ) را به مخلوط مرطوب یعنی کره و روغن و … ( گام ۳ ) اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .

    گام ۶ :

    پس از آنکه مخلوط را به خوبی بهم زدید . اجازه دهید تا برای مدت ۵ دقیقه استراحت کند .

    گام ۷ :

    خمیر را همانند تصویر به شکل توپ هایی حدودا ۲٫۵ سانتی متری بسازید .

    گام ۸ :

    تمامی توپ ها را روی سینی فر که از قبل آنرا آماده کرده بودید با فواصلی حدودا معادل ۵ سانتی متر بچینید .

    گام ۹ :

    با استفاده از یک چنگال تمامی توپ ها را از دو جهت پهن کنید تا حالتی هاشوروار روی سطح یسکویت ها ظاهر شود . (با توجه به تصویر )

    اگر چنگال به خمیر می چسبد تنها کافیست تا مقداری آرد را روی چنگال بمالید .

    گام ۱۰ :

    بیسکویت ها را برای مدت ۱۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید تا رنگ آنها به حالت قهوه ای روشن در آید .

    گام ۱۱ :

    بیسکویت ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید مدت کوتاهی همانطور در فضای بیرون بماند تا خنک شود . سپس آنها را از روی سینی بردارید  .

    گام ۱۲ :

    اکنون می توانید آنها را میل کنید .

    این بیسکویت ها را در دمای اتاق داخل ظروف در بسته تا مدتی می توانید نگه دارید .

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.