ارشاکو
آموزش تهیه ی بادام دارچینی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه ی بادام دارچینی

    بادام دارچینی چیزی نیست که بتوان در برابرخوردن آن ممانعت کرد و از طرفی در بازار نیز قیمت بالایی دارد پس چه بهتر که خود در منزل آنرا تهیه نمایید .

    • ۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
    • ۲ قاشق غذاخوری دارچین
    • سفیده ی تخم مرغ
    • بادام

    گام ۱ :

    فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد/ ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید و کاغذ پوستی را روی سینی فر قرار دهید .

    گام ۲ :

    بادام ها را شسته و داخل آب قرار دهید .

    گام ۳ :

    شکر و دارچین را داخل یک کیسه ی کاغذی بریزید.

    گام ۴ :

    بادام های شسته شده یا خیسانده شده را با سفیده ی تخم مرغ  بپوشانید . برای اینکار می توانید از قلموهای مخصوص شیرینی پزی نیز استفاده کنید .

    گام ۵ :

    بادام های وشانده شده با سفیده ی تخم مرغ را داخل کیسه ی کاغذی شکر و دارین بریزید و خوب آنرا تکان دهید .

    گام ۶ :

    بادام های پوشیده شده از شکر و دارچین را در یک لایه ی منظم روی سینی فر بریزید .

    گام ۷ :

    سینی را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای مدت ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر بماند .

    Image:Make Cinnamon Almonds Step 7.jpg

    گام ۸ :

    بادام ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود .. سپس داخل ظروف در بسته نگهداری نمایید .

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.