ارشاکو
آموزش تهیه دسر طالبی | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش تهیه دسر طالبی

    مواد لازم :
    • طالبی رسیده : یک عدد
    • آب : کمتر از نصف استکان
    • شکر :  ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
    • خامه : ۲ پیمانه
    طرز تهیه :
    ۱ –  پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.
    ۲ – طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.
    ۳ – ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.
    ۴ – میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    ۵ – در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.
    ۶ – طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

    ۷ – دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

    ————————————————–

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.