ارشاکو
آموزش آش اسفناج و لپه | کلوپ آموزش

  • ADS
  • ADS
  • آموزش آش اسفناج و لپه

    مواد اولیه 

    اسفناج : یک کیلوگرم
    کره یا روغن : ۵۰ گرم
    لپه : ۱/۴پیمانه
    عدس : ۱/۲ پیمانه
    بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
    پیاز متوسط : یک عدد
    پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
    نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

    طرز تهیه
    اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه می‌پزیم.
    پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم.
    سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز می‌افزاییم تا آش جا بیفتد.
    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !


    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.