عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت لازانیا لقمه ای با مرغ

مواد اولیه:

لازانیا: یک بسته

فیله مرغ قطعه‌قطعه شده : ۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای خلالی شده: یک عدد

قارچ خردشده : پنج عدد

پیاز سرخ‌شده : یک پیمانه

زعفران، نمک و ادویه: به میزان لازم

پنیر پیتزا : به میزان لازم

مواد لازم برای سس لازانیا:

کره : ۵۰ گرم

آرد سفید : دو قاشق غذاخوری

شیر: یک پیمانه

 

طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.

طرزتهیه:

* ابتدا فیله مرغ را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه، قارچ و فلفل دلمه‌ای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.

* سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچه‌ای پهن کنید.

* حالا فیله مرغ قطعه قطعه شده را با مواد قارچ و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط