عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت کیک فنجانی | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت کیک فنجانی

مواد لازم :
  • تخم مرغ : چهار عدد
  • آرد : دو پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
  • وانیل و هل : به میزان لازم
  • روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یک پیمانه
  • خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود.
شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید.
مایه را در قالب های کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداخته اید بریزید و در سینی فر بچینید.
در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.
  • نکته :

در صورت دلخواه می توانید کیک ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
خامه شیرین شده را می توان از قنادی فروشی تهیه کرد.

————————————-

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.