• ADS
  • آموزش پخت کیک فنجانی

    133105
    مواد لازم :
    • تخم مرغ : چهار عدد
    • آرد : دو پیمانه
    • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
    • وانیل و هل : به میزان لازم
    • روغن مایع و شیر و شکر : از هر کدام یک پیمانه
    • خامه شیرین شده و فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
    طرز تهیه :
    ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود.
    شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگ پودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید.
    مایه را در قالب های کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداخته اید بریزید و در سینی فر بچینید.
    در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.
    • نکته :

    در صورت دلخواه می توانید کیک ها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
    خامه شیرین شده را می توان از قنادی فروشی تهیه کرد.

    ————————————-

    با تشکر از ابراز احساس شما!
    بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
    • برانگیخته
    • مجذوب کننده
    • خوشحال کننده
    • حوصله سر بر
    • ناراحت کننده
    • عصبانی شدم
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    ديدگاهي بدهيد !



    − چهار = 4