عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش پخت غذای روسی دراچنا | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش پخت غذای روسی دراچنا

مواد لازم

کره نرم شده                             ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده                       ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                  ۴ عدد

خامه زده شده                          ۳/۲ لیوان

شیر                                       ۴ قاشق غذاخوری

آرد                                         ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی                            ۴ عدد

سیر خرد شده                         ۱ حبه

پیازچه خلال شده                    ۱ دسته

روغن زیتون                           ۱ قاشق غذاخوری

نمک – فلفل                         به مقدار لازم

طرز تهیه

 

روغن‌ را درماهی‌تابه‌ گرم‌ کنید و پیازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقیقه‌ تفت‌ دهید. سیر را اضافه‌ کنید وچند دقیقه‌ حرارت‌ دهید تا زمانی‌ که‌ سیر وپیازچه‌ها نرم‌ شوند .
در این‌ هنگام‌ سیر و پیازچه‌ها را در کف‌ یک‌ظرف‌ سرامیکی‌ یا پیرکس‌ که‌ آن‌ را چرب‌ کرده‌ایدخوب‌ پخش‌ کنید و گوجه‌ فرنگی‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لایه‌ای‌ روی‌ آن‌ بپاشید. آرد و شیر را درکاسه‌ای‌ دیگر آنقدر بزنید تا یکدست‌ شود و خامه‌را کم‌کم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط کنید. مایع‌ را به‌ مخلوط کره‌ و جعفری‌اضافه‌ کنید و با نمک‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنید.

فر را روی‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید.در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روی‌سبزیجات‌ بریزید و مدت‌ ۴۰-۴۵ دقیقه‌ در فربگذارید، یعنی‌ آنقدر که‌ وقتی‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار می‌دهید آب‌ نداشته‌ باشد. و در آخر با سبب زمینی خلالی و جعفری و خامه آن را تزیین نمایید.

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط