عطر و ادکلن ارشاکو
آموزش تهیه ی رب سیر | کلوپ آموزش
منوی بالا را از قسمت نمایش -> فهرست انتخاب کنید

آموزش تهیه ی رب سیر

سیر یک ماده ی غذایی بسیار مهم مخصوصا در غذاهای هندی و تایلندی محسوب می شود . برای تهیه ی رب یا همان پوره ی سیر و دادن طعم تند به آن می توانید یک طعم دهنده ی عالی را تنها با استفاده از آب و سیر و روغن برای آشپزخانه ی خود بسازید .

مواد مورد نیاز :

سیر

یک قاشق چای خوری روغن

کمی پودر زردچوبه و نمک (اختیاری)

آب

گام ۱ :

سیرها را پوست بکنید .

گام ۲ :

آنها را به طور کامل بشویید .

گام ۳ :

آنها را داخل مخلوط کن قرار دهید و کمی آب به آن اضافه کنید .

گام ۴ :

مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا پوره شوند .

رب یا همان پوره ی سیر اکنون آماده است . اما می توانید گام های بعدی را نیز به آن بیفزایید .

گام ۵ :

اگر می خواهید رب سیر را برای مدتی طولانی نگه داری کنید ، روغن و زردچوبه و نمک را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .

گام ۶ :

مایع را داخل یک ظرف درب بسته بریزید و آنرا داخل یخچال نگه داری کنید .

گام ۷ :

پایان .

با تشکر از ابراز احساس شما!
بعد از خواندن مطلب چه حسی دارید؟
  • برانگیخته
  • مجذوب کننده
  • خوشحال کننده
  • حوصله سر بر
  • ناراحت کننده
  • عصبانی شدم
۹۷۰x90

درباره نویسنده

مطالب مرتبط