آموزش تهیه قهوه ترک

مواد لازم :

قهوه  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب  :  ۱ فنجان

طرز تهیه :
تهیه قهوه ترک شاید کار ساده‌ائی باشد ولی برای بهتر شدن آن باید دقت بیشتری به‌کار برد.برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه و ۱.۵ قاشق مربا خوری شکر و یک فنجان سر خالی قهوه‌خوری آب سرد در نظر می‌گیریم.ممکن است به‌جای آب شیر مصرف کنیم بدیهی است که قهوه یا شیر خوشمزه‌تر می‌شود.قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم قهوه جوش را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جوش آمده و کف آن بالا بیاید.نکته حساس به‌ موقع برداشتن قهوه از روی آتش است یعنی باید به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه چند جوش بزند قهوه را از روی آتش برداشت و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوی در فنجان‌ها ریخت و بعد فنجان‌ها را با قهوه پر نمود.

درباره‌ی

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک خوشمزه و اسفنجی در دستگاه ساندویچ ساز

در این مقاله قصد داریم یک کیک ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

عطر و ادکلن ارشاکو